Soczewica i fasola – podstawa zdrowej kuchni
Soczewica i fasola są idealnym zamiennikiem ziemniaków, kasz oraz ryżu. Doskonale sprawdzają się jako podstawa dań mięsnych, wegetariańskich, a także dodatek do zup i sałatek warzywnych. Rośliny strączkowe są bogate w witaminy i minerały, więc stanowią podstawę zbilansowanej, zdrowej diety. Zadbaj o to, aby wprowadzić je do swojego jadłospisu.
Podstawa tradycyjnej i orientalnej kuchni
Przygotowaliśmy dla Ciebie bogaty wybór znanych i cenionych w Indiach odmian soczewicy i fasoli. Świetnie sprawdzą się zarówno w tradycyjnej, polskiej kuchni, jak i tej inspirowanej indyjskimi potrawami. Znajdziesz u nas między innymi fasolę mung, żurawinową czy czarne oczko. Ponadto oferujemy ciecierzycę, z której przygotujesz typowo indyjskie potrawy, a także czarną i czerwoną soczewicę, które będą świetnym dodatkiem do przecierów, zup i wypieków. Wybieraj spośród swoich ulubionych smaków i gotuj zdrowe, pełnowartościowe posiłki dla siebie i swojej rodziny.

Wyświetlanie 1–12 z 31 wyników