Produkt dnia
Producenci
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Opcje przeglądania
Producent
Cena
  • od
    do

Rasanand Natural Jaggery Goor - 950gm

Rasanand Natural Jaggery Goor - 950gm
Rasanand Natural Jaggery Goor - 950gm

JAGGERY GOOR

Cukry te występują pod dwoma postaciami: jedna, miękka o konsystencji miodu i druga stała i krucha. Pierwsza używana jest często jako smarowidło do chleba, podczas gdy tej drugiej używa się przy robieniu cukierków bądź słodzik do zbóż.

Cukier w Indiach, Pakistanie i na Sri Lance zwany jaggery lub gur,  Sprzedawany jest on w postaci bloków lub stożków i może przyjmować różne barwy od złotej po ciemnobrązową. Jaggery jest bogate w sole mineralne, ma ich 5 razy więcej niż brązowy cukier i aż 50 razy więcej niż biały. Zawiera między innymi: wapń, żelazo, fosfor, magnez, potas, witaminy A, B1, B6, C i D.

9642395905_0229007cc1_o

Powstaje z odparowania słodkiego soku trzciny cukrowej lub z syropu wypływającego po nacięciu kwiatów drzew palmowych (najczęściej daktylowych rzadziej kokosowych).

W całych Indiach wyrabiany jest w wielkich fabrykach jak i również na prowincji .Jaggery  ma slodkawo – winny smak i aromat, który pasuje do wszelkiego rodzaju potraw.

Spróbujcie tego cukru a wejdzie on na stałe do Waszego jadłospisu. Szczególnie, że to jeden ze zdrowszych cukrów na świecie. Ma niski indeks glikemiczny, zawiera żelazo, cynk i potas oraz witaminy B i C. Wiele źródeł podaje, że jest dużo zdrowszy niż syrop z agawy.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 48 godzin

Cena: 13,00 zł
szt.

Rasanand Natural Jaggery Goor 1kg

Rasanand Natural Jaggery Goor 1kg
Rasanand Natural Jaggery Goor 1kg

JAGGERY GOOR

Cukry te występują pod dwoma postaciami: jedna, miękka o konsystencji miodu i druga stała i krucha. Pierwsza używana jest często jako smarowidło do chleba, podczas gdy tej drugiej używa się przy robieniu cukierków bądź słodzik do zbóż.

Cukier w Indiach, Pakistanie i na Sri Lance zwany jaggery lub gur,  Sprzedawany jest on w postaci bloków lub stożków i może przyjmować różne barwy od złotej po ciemnobrązową. Jaggery jest bogate w sole mineralne, ma ich 5 razy więcej niż brązowy cukier i aż 50 razy więcej niż biały. Zawiera między innymi: wapń, żelazo, fosfor, magnez, potas, witaminy A, B1, B6, C i D.

9642395905_0229007cc1_o

Powstaje z odparowania słodkiego soku trzciny cukrowej lub z syropu wypływającego po nacięciu kwiatów drzew palmowych (najczęściej daktylowych rzadziej kokosowych).

W całych Indiach wyrabiany jest w wielkich fabrykach jak i również na prowincji .Jaggery  ma slodkawo – winny smak i aromat, który pasuje do wszelkiego rodzaju potraw.

Spróbujcie tego cukru a wejdzie on na stałe do Waszego jadłospisu. Szczególnie, że to jeden ze zdrowszych cukrów na świecie. Ma niski indeks glikemiczny, zawiera żelazo, cynk i potas oraz witaminy B i C. Wiele źródeł podaje, że jest dużo zdrowszy niż syrop z agawy.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 48 godzin

Cena: 15,00 zł
szt.

Rasanand Natural Jaggery Goor 2kg

Rasanand Natural Jaggery Goor 2kg
Rasanand Natural Jaggery Goor 2kg

JAGGERY GOOR

Cukry te występują pod dwoma postaciami: jedna, miękka o konsystencji miodu i druga stała i krucha. Pierwsza używana jest często jako smarowidło do chleba, podczas gdy tej drugiej używa się przy robieniu cukierków bądź słodzik do zbóż.

Cukier w Indiach, Pakistanie i na Sri Lance zwany jaggery lub gur,  Sprzedawany jest on w postaci bloków lub stożków i może przyjmować różne barwy od złotej po ciemnobrązową. Jaggery jest bogate w sole mineralne, ma ich 5 razy więcej niż brązowy cukier i aż 50 razy więcej niż biały. Zawiera między innymi: wapń, żelazo, fosfor, magnez, potas, witaminy A, B1, B6, C i D.

9642395905_0229007cc1_o

Powstaje z odparowania słodkiego soku trzciny cukrowej lub z syropu wypływającego po nacięciu kwiatów drzew palmowych (najczęściej daktylowych rzadziej kokosowych).

W całych Indiach wyrabiany jest w wielkich fabrykach jak i również na prowincji .Jaggery  ma slodkawo – winny smak i aromat, który pasuje do wszelkiego rodzaju potraw.

Spróbujcie tego cukru a wejdzie on na stałe do Waszego jadłospisu. Szczególnie, że to jeden ze zdrowszych cukrów na świecie. Ma niski indeks glikemiczny, zawiera żelazo, cynk i potas oraz witaminy B i C. Wiele źródeł podaje, że jest dużo zdrowszy niż syrop z agawy.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 48 godzin

Cena: 30,00 zł
szt.

Rasanand Natural Jaggery Goor-450gm

Rasanand Natural Jaggery Goor-450gm
Rasanand Natural Jaggery Goor-450gm

JAGGERY GOOR

Cukry te występują pod dwoma postaciami: jedna, miękka o konsystencji miodu i druga stała i krucha. Pierwsza używana jest często jako smarowidło do chleba, podczas gdy tej drugiej używa się przy robieniu cukierków bądź słodzik do zbóż.

Cukier w Indiach, Pakistanie i na Sri Lance zwany jaggery lub gur,  Sprzedawany jest on w postaci bloków lub stożków i może przyjmować różne barwy od złotej po ciemnobrązową. Jaggery jest bogate w sole mineralne, ma ich 5 razy więcej niż brązowy cukier i aż 50 razy więcej niż biały. Zawiera między innymi: wapń, żelazo, fosfor, magnez, potas, witaminy A, B1, B6, C i D.

9642395905_0229007cc1_o

Powstaje z odparowania słodkiego soku trzciny cukrowej lub z syropu wypływającego po nacięciu kwiatów drzew palmowych (najczęściej daktylowych rzadziej kokosowych).

W całych Indiach wyrabiany jest w wielkich fabrykach jak i również na prowincji .Jaggery  ma slodkawo – winny smak i aromat, który pasuje do wszelkiego rodzaju potraw.

Spróbujcie tego cukru a wejdzie on na stałe do Waszego jadłospisu. Szczególnie, że to jeden ze zdrowszych cukrów na świecie. Ma niski indeks glikemiczny, zawiera żelazo, cynk i potas oraz witaminy B i C. Wiele źródeł podaje, że jest dużo zdrowszy niż syrop z agawy.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 48 godzin

Cena: 10,00 zł
szt.

Rasanand Pesi Goor - 500 gm

Rasanand Pesi Goor - 500 gm
Rasanand Pesi Goor - 500 gm

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 48 godzin

Cena: 9,00 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl